Taxi Houten

Taxi Houten

Onze taxi’s komen veilig voorrijden op het door u gewenste tijdstip en brengen u naar uw gewenste bestemming, door simpelweg ons telefoonnummer op de website te bellen of ons online bestelformulier in te vullen. U kunt op elk gewenst moment een taxi reserveren. Een taxi kan dus ook besteld worden voor een rit die bijvoorbeeld over een week plaatsvindt. Wanneer u onze taxi service gebruikt, kunt u er altijd zeker van zijn dat u op tijd zult arriveren!

Taxi Houten is gespecialiseerd in het vervoer van kleinere groepen mensen. De activiteiten vinden voornamelijk plaats in de provincie Utrecht en rijden door heel Nederland.

De belangrijkste vervoersvormen zijn:

Taxivervoer

Een avondje uit, ziekenhuisbezoek of andere bestemmingen, Taxi Houten regelt het. Wij beschikken over taxi’s die u kunt reserveren voor zowel korte als lange ritten. Wij zijn in staat ritten door heel Nederland uit te voeren en in overleg ook ritten naar het buitenland.

Luchthavenservice

Gaat u op vakantie? Gaat u met de auto naar het vliegveld? Kunt u de auto ergens parkeren? Die vragen zijn niet nodig. Taxi Houten is eveneens geschikt voor het vervoer van passagiers naar de luchthavens in Nederland. Opgehaald voor de vakantie en weer thuisgebracht na afloop van de vakantie.

– Taxi Houten naar Schiphol

Koeriersdiensten

Bij Taxi Houten zijn documenten of pakketten die met spoed of extra zorg vervoerd moeten worden, in veilige handen. Taxi Houten vervoert 24 uur per dag en 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) uw documenten en pakketten. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

U kunt een taxi bestellen 030 662 6307 of via ons online bestelformulier