Taxi Bunnik

Taxi Bunnik naar Schiphol €59,-

Via ons telefoonnummer op de website of via ons online bestelformulier kunt u een taxi bestellen die op de gewenste tijd komt voorrijden en u veilig naar de gewenste bestemming brengt. U kunt op elk gewenst moment een taxi reserveren. Het is dus ook mogelijk om een taxi te bestellen voor een rit die bijvoorbeeld pas over een week plaatsvindt. Zo bent u altijd verzekerd van een taxi die op tijd is!

Taxi Bunnik heeft als hoofdtaak kleinschalig personenvervoer. De activiteiten vinden voornamelijk plaats in de provincie Utrecht en rijden door heel Nederland.

De belangrijkste vervoersvormen zijn:

Taxivervoer

Een avondje uit, ziekenhuisbezoek Taxi Bunnik regelt het. Voor korte en lange ritten. Wij vervoeren door heel Nederland, voor ritten naar buitenland in overleg.

Vliegveldservice

U gaat op vakantie? Zelf rijden naar het vliegveld, waar parkeer ik de auto? Die vragen zijn overbodig. Ook voor vervoer naar vliegvelden in Nederland is Taxi Bunnik geschikt. Voor de vakantie van huis opgehaald, na de vakantie weer bij huis teruggebracht.

Koeriersdiensten

Documenten of paketten die met spoed of extra zorg vervoerd moeten worden zijn bij Taxi Bunnik in goede handen. Taxi Bunnik vervoert 24 uur per dag en 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) uw documenten en paketten. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

U kunt een taxi bestellen 030-6626307 of via ons online bestelformulier